Vali Oduncu'dan "akaryakıt Denetimlerini Sıklaştırın" Talimatı

OSMANİYE (AA) - Vali Mehmet Oduncu, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Cafer Takırtaş'a, akaryakıt denetimlerinin sıklaştırılması talimatı verdi. 

Vali Mehmet Oduncu, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Cafer Takırtaş'a, akaryakıt denetimlerinin sıklaştırılması talimatı verdi. Oduncu, Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonu'nda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nden aldığı brifingin ardından yaptığı açıklamada, kentte yaşayan vatandaşların, kullandıkları ürünlerin standartlara uygun olup, olmadığı konusunda tereddütte kalmamaları gerektiğini vurgulayarak, denetimlerde özen gösterilmesini istedi. İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Cafer Takırtaş'a, akaryakıt konusunda yapılan denetimlerin daha sık ve titizlikle yürütülmesi talimatı veren Oduncu, "Vatandaşlarımızın, hangi akaryakıt istasyonuna giderse gitsin, aldıkları akaryakıtın standartlara uygun olduğundan emin olmaları gerekir. Vatandaşımıza bu güven duygusunu verebilmemiz için yaptığınız tüm denetimleri daha sık ve titiz yürütmeniz lazım. Bu konuda personel ve araç sıkıntısı varsa size destek veririz. Dolayısıyla hiçbir mazeretimiz olamaz. Vatandaşımızda gerekli güveni sağlayacak şekilde görevimizi yapmalıyız" diye konuştu. Takırtaş da müdürlüğün görev alanları, ilin sanayi durumu, ihracat ve ithalat rakamları, Osmaniye'de üretimin en fazla olduğu sektörler, Organize Sanayi Bölgeleri ve küçük sanayi siteleri hakkında bilgi verdi. Müdürlüğün akaryakıt ve LPG denetimleriyle ilgili rakamları da aktaran Takırtaş, katılımcıların önerilerilerini de dinledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: