Vali Oğuz'a "Cura" Hediye Ettiler

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) kreş ve anaokulu müdürü Yasemin Tarcan ve SDÜ Rektör danışmanı Şakir Aksöz, Isparta Valisi Memduh Oğuz'a

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) kreş ve anaokulu müdürü Yasemin Tarcan ve SDÜ Rektör danışmanı Şakir Aksöz, Isparta Valisi Memduh Oğuz'a 'cura' hediye etti.

Vali Oğuz, kendisini makamında ziyaret eden Tarcan'ın ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hediye edilen cura ile kreşte çocuklara çocuk şarkıları söylemek istediğini söyledi.

Isparta'da yapılan hizmetlerden mutlu olduğunu ifade eden Oğuz,"Yasemin hanımı çocuklarımıza vermiş olduğu hizmetten dolayı tebrik ediyorum. Bu hediye benim için çok önemli. Bütün ölçüleriyle gerçek el yapımı cura. İnşallah bunu çok güzel çalan yerel bir sanatçıyı buluruz ve beraberce kreşte çocuk şarkıları söyleriz" dedi.

Reklam
Reklam

Yasemin Tarcan ise Vali Oğuz'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: