Vali Oğuz'un Minik Ziyaretçileri

İslamköy beldesinde 2 kız kardeş, televizyonda izledikleri ve tanışmak istedikleri Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

İslamköy beldesinde 2 kız kardeş, televizyonda izledikleri ve tanışmak istedikleri Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

11 yaşındaki İrem ile 5 yaşındaki İzem Keskim kardeşler, anneleri Hacer Özay Keskim ile Vali Oğuz'u makamında ziyaret etti.

Hacer Özay Keskim, ziyarette yaptığı konuşmada, kızlarının televizyon aracılığıyla tanıdıkları Vali Oğuz'u dedeleri olarak kabul ettiklerini ve onu çok sevdiklerini söyledi. Çocuklarının Vali Oğuz ile tanışmak istediklerini anlatan Keskim, çocuklarının ısrarlı davranışı üzerine Valilikten randevu aldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Çocuklarının Vali Oğuz'a bahçelerinden topladıkları sebze ve meyveleri de getirdiklerini dile getiren Keskim, "Sayın Valimiz, televizyonda yaptığı konuşmalarıyla çocuklarımın sevgisini kazandı. Çocuklarım, valimizi aileden biri olarak görüyor" dedi.

Vali Oğuz da iki çocuğun ilgisinden memnun olduğunu bildirdi. İrem ve İzem kardeşlere hediyeler veren Oğuz, yeni eğitim öğretim yılı için de başarılar diledi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz