Vali Öz, Şehzade Eğitim Kurumları'nı Ziyaret Etti

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Top...

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Top İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okul girişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Celil Öz, müdür Oğuz Köker’den okul hakkında bilgi aldı. Okul yemekhanesinde yaş günlerini kutlayan 5’inci sınıf öğrencileriyle sohbet eden Vali Öz, öğrencilerin doğum günlerini tek tek kutlayarak hediyeler verdi. Vali Öz, ikinci sınıf öğrencilerin dersine girerek bir süre sohbet etti.

Şehzadeler şehri Amasya’nın bir eğitim ve kültür yuvası olduğunu kaydeden Vali Öz, “Geleceğimizin teminatı yavrularımızın eğitiminde önemli bir rol üstlenen Özel Yavuz Selim Top İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinin bu görevi layıkıyla yapacaklarından hiç şüphem yok. Ben inanıyorum ki geçmişi sağlam olan bu şehrin geleceği de sağlam olacaktır.
Şehzade Eğitim Kurumları’nın halen çalışmaları devam eden eğitim kampüsünün tamamlanmasıyla, eğitim hizmeti alanında verimliliğini daha da artıracağına inanıyorum. Çocuklarımızın hayırlı evlatlar olarak yetiştirilmesi ve geleceğe hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Oğuz Köker, Vali Öz’e, resim dalında Türkiye birinciliği kazanan 'Hayalimdeki Dünya' adlı resmi hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: