Vali Özcan, evinin kapılarını kimsesiz çocuklara açtı

Çankırı 100.Yıl Yetiştirme Yurdu’nda kalan 15 öğrenci, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın konuğu oldu. Çocuklarla yemek...

Çankırı 100.Yıl Yetiştirme Yurdu’nda kalan 15 öğrenci, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın konuğu oldu. Çocuklarla yemek yiyen Vali Özcan, kendi elleriyle servis yaptı. Daha sonra çocuklara konağı gezdiren Özcan, öğrencileri makam aracına bindirip fotoğraf çektirdi.
Yurt çocuklarının yeteneklerini izleyen Vali Özcan, kendilerini çok beğendiğini ve bu yeteneklerini geliştirdiklerinde daha farklı yerlere gelebileceklerini ifade etti. Çocukların yurda masa tenisi masası istemeleri üzerine Vali Özcan, gerekli talimat verdi. Vali Özcan, gençlere "Sizlerde gelecekte Vali olabilirsiniz ya da ilgi duyduğunuz mesleklerin sahibi olabilirsiniz. Bu da ancak çalışmakla olur. Yurtlarımızda kalan çocuklarımızın tümünü on beş kişilik gruplar halinde eşimle birlikte konuk edeceğiz. Tüm çocukları aldıktan sonra ikinci olarak başarılı olanları tekrar konuk edeceğiz. Hepiniz derslerinize çalışınız, tekrar misafirimiz olunuz." dedi.
Öğrencilere Vali'nin eşi Leyla Özcan tarafından kot pantolon hediye edildi. Çocuklar, ilk defa Vali Konağı'na geldiklerini belirterek Vali ve eşine teşekkür edip yurtlarına davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz