Vali Özcan, Potuk Kaya Tuzu Mağarasındaincelemelerde Bulundu

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Potuk kaya tuzu mağarasında incelemelerde bulundu.

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Potuk kaya tuzu mağarasında incelemelerde bulundu.

Vali Özcan incelemeler sırasında Potuk Kaya Tuzu mağarasına ilk defa geldiğini ve mağarayı beğendiğini belirterek, turizm amaçlı olarak rahatlıkla kullanılabileceğini söyledi.

Mağarayı işleten Arif Potuk da, işletmede 25 kişinin çalıştığını ifade ederek, günlük ortalama 500 ton üretim yaptıklarını aktardı.

Tuz mağarasının turizme açılması için çalışmalarının olduğunu belirten Maden Mühendisi Musa Potuk da, projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) veya KOSGEB'e başvuracaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

İşçilerle ve tuz nakliyesi yapan kamyoncularla sohbet eden Vali Özcan, işçilerle ve kamyoncularla fotoğraf çektirdikten sonra mağaradan ayrıldı.

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: