Vali Özcan’dan Bilim, Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü Küçükgümrah'a Başarı Belgesi

Kütahya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne atanan Çankırı Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü...

Kütahya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne atanan Çankırı Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, Vali Vahdettin Özcan tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Önümüzdeki hafta yeni görevine başlayacak olan Küçükgümrah’ı makamında kabul eden Vali Özcan, göreve geldiği 16 aylık sürede başka hiçbir il müdürünün ayrılışında başarı belgesi vermediğini söyledi. Özcan, göreve geldiği günden beri bir uyum içinde çalıştıklarını ve kendisinden son derece memnun olduğunu -belirterek "İlimizin sanayisi az gelişmiş, Ankara’nın gölgesinde kalmış bir kent idi. Çok çaba sarf etmemiz gerekiyordu. Şaban Bey de bu çalışmaya örnekti." dedi.

Reklam
Reklam

Küçükgümrah’ın Kütahya iline atanmasının kendileri için büyük kayıp olduğunu ifade eden Vali Özcan, "Eğer atama kararları bizde olsaydı böyle bir atamayı yapmazdık ama Valilerin atama yetkisi yok. 16 aylık çalışma süremde kendisi ile son derece uyumlu bir şekilde çalıştık ve Çankırı’ya yararlı işlere imza attık. Ahilik ve Yaren Haftası kutlamalarının hazırlanmasında ve ilimiz sanayisinin gelişimi için göstermiş olduğunuz özveri, üstün gayret ve başarı ödüllendirilmeye değer bulunmuştur. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim." diye konuştu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, 3 senedir bu görevlendirmede bulunduğunu belirterek, "3 yıllık görev sürecimde Çankırı’da ne yapabiliriz düşüncesi, heyecanı içerisindeydim." dedi. Başarı belgesi almanın motivasyonunu daha da arttırdığı belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: