Vali Özçimen, Askerlerle Fidan Dikti

 Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığında vatani görevlerini yapan askerlerle ceviz fidanı dikti.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığında vatani görevlerini yapan askerlerle ceviz fidanı dikti. Tugay Komutanlığında düzenlenen etkinlik hakkında protokole bilgi veren İstihkam Binbaşı Ataman Dayi, bu faaliyetin ilkbahar ve sonbahar dönemi olarak ikiye ayrıldığını, ilkbahar döneminde 5 bin 200, sonbahar döneminde ise bin 900 ağaç dikildiğini söyledi. Bilgilendirmenin ardından Vali Özçimen, protokoldekiler, subaylar ve askerler komutanlıkta ayrılan alana ceviz fidanı dikerek, isimlerinin yazılı olduğu künyeleri taktı. Ağaç dikme faaliyetine, Vali Özçimen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kurum müdürleri ve askerler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: