Vali Özçimen'den Kimseye Yok Mu Derneği'ne Teşekkür

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Aşağıkınık köyüne yaptıkları yardımlardan dolayı Kimse Yok...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Aşağıkınık köyüne yaptıkları yardımlardan dolayı Kimse Yok mu Derneği'ne teşekkür etti.

Kendisini ziyarete gelen Kimse Yok mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk'ü kabul eden Özçimen, "Yaraların çabuk sarılmasına yardımcı oldunuz. Türkiye'deki yaraların sarılmasına yardımcı oluyorsunuz, yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kimse Yok mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk ise derneğin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Öztürk, Bolu'ya da bir şube açacaklarının müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

Dernek, Aşağıkınık köyünde mağdur olan 18 aileye, 18 adet konteyner tahsis ederek içini döşemiş ve köye erzak yardımı yapmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: