Vali Öz'den başarılı öğrenciye bilgisayar

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, YGS'de Türkiye üçüncüsü olan Amasya Macit Zeren Fen Lisesi öğrencisi Melikşah Safa Üçok'a (17) bilgisayar

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, YGS'de Türkiye üçüncüsü olan Amasya Macit Zeren Fen Lisesi öğrencisi Melikşah Safa Üçok'a (17) bilgisayar hediye etti.

Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, Amasya Macit Zeren Fen Lisesi Müdürü İsmail Ayan ile YGS-6 puan türünde üçüncü, YGS-1 ve YGS-2'de ise dördüncü olan Amasya Macit Zeren Fen Lisesi öğrencisi Melikşah Safa Üçok'u makamında kabul etti.

Üçok'u tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Öz, bu başarının Amasya'da özellikle eğitim camiasında gurura neden olduğunu ifade ederek, "Devletimiz ve hükümetimiz eğitime her türlü destek ve imkanı veriyor. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin bu anlamda her türlü donanımı var. Bilgisayarları, laboratuvarları var. Başarı için hiçbir mazeretimiz yok. Demek ki çalışınca oluyor. Bu başarıyı tebrik etmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Öz, bu tür başarıların diğer öğrencilere ve okullara da örnek olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Öz, başarılı öğrenciye dizüstü bilgisayar armağan etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: