Vali Öz’den, Çocuklara Ramazan Hediyesi

Amasya Valisi A. Celil Öz, bir vatandaşın evinde yaptığı iftarın ardından eşiyle birlikte dolaştığı sokaklarda...

Amasya Valisi A. Celil Öz, bir vatandaşın evinde yaptığı iftarın ardından eşiyle birlikte dolaştığı sokaklarda çocuklara oyuncak dağıttı.

İhsaniye Mahallesi’nde yaşayan Budak ailesinin konuğu olan Vali Öz, Ramazan ayının kardeşlik bağlarının ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı bir ay olduğunu söyledi. Evlerinde ziyaret ettiği vatandaşların Amasya’nın ihtiyaçlarına yönelik taleplerini dinlediklerini belirten Öz, durumu iyi olanları ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye çağırdı. Vali Öz, eşi Rukiye Öz ile birlikte karşılaştığı çocuklarla sohbet edip, oyuncak hediye etti. Ziyaretlere Valilik Özel Kalem Müdürü Harun Şahin ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Davulcu da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: