Vali Özkan depremzedeleri ziyaret etti

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Van'da meydana gelen depremler sonrasında Şırnak’ın...

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Van'da meydana gelen depremler sonrasında Şırnak’ın idil ilçesinde bulunan eski öğretmenevine yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.
İdil Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, eşi Emel İmamoğlu ve ilçe protokolü tarafından depremzedelerin kaldığı misafirhanenin önünde karşılanan Vali Özkan, yapılan çalışmalar hakkında detaylı incelemelerde bulunarak depremzede vatandaşları için düzenlenen sağlık odasını, çocuk oyun odasını, ders çalışma odasını, yemekhaneyi ve depremzedelerin kaldığı odaları gezdi.
Minik çocuklar başta olmak üzere depremzede ailelere yakın ilgi gösteren Vali ve eşi Özkan, hepsiyle ayrı ayrı sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı. Vali Özkan yalarında getirdikleri çeşitli hediyeleri çocuklara kendi elleri ile dağıtarak çocukları son derece sevindirdi. Öğrencilerin okul durumları hakkında da bilgi alan Vali Vahdettin Özkan, bilişim teknolojileri bölümünde okuyan bir lise öğrencisinin talebi üzerine kendisine dizüstü bilgisayar verilmesi yönünde talimat verdi. Ayrıca İdil Devlet Hastanesinde yeni sünnet olan Muhammed ve Abdullah Sarısaç isimli çocuklarla da yakından ilgilendi.
Vali, deprem nedeni ile ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek vefat edenlere Allah’tan rahmet ve ailelerine de sabırlar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz