Vali Öztürk, Şehit Yakınları Ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, şehit yakınları ve gazilerle geleneksel iftar yemeğinde buluştu.Antalya Valiliği tarafından düzenlenen...

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, şehit yakınları ve gazilerle geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Antalya Valiliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde Vali Sebahattin Öztürk, gaziler ve şehit yakınları bir araya geldi. Bir Otel'de düzenlenen yemeğe Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe, Vali Yardımcıları, protokol üyeleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Vali Öztürk yaptığı konuşmada, devletin bekası için yurt içinde ve yurt dışında canlarını feda eden şehitlerin ve gazilerin hiç bir zaman unutulmayacağını söyledi. Şehitlerin ve gazilerin sadece bir gün değil her gün milletin yüreğinde hatırlandığını belirten Vali Öztürk, "Bu topraklar bugüne kadar daima bedelle var olmuştur. Bin yıldır bu coğrafyada varlığımızı, birliğimizi, dirliğimizi sürdürüyoruz. Bunun için canlarını feda eden insanlarımız olmuştur, olacaktır da" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Milletin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisinde bulunan Vali Öztürk, “Siz değerli ailelerimizi, yaşayan gazilerimizi ve şehitlerimizi anmadan, onları hatırlamadan geçecek bir yılımız, Ramazanımız olmazdı, olamazdı. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sağolun teşrif ettiniz. Davetimize icabet ettiniz. Hepinize teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz