Vali Öztürk: Şifa Hastanesi Doğu İnsanına Sağlıkta “a” Kalite Hizmeti Tanıttı

Özel Erzurum Şifa Hastanesi’ni ziyaret eden Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 2005’te hizmete açılan Şifa Hastanesi’nin...

Özel Erzurum Şifa Hastanesi’ni ziyaret eden Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 2005’te hizmete açılan Şifa Hastanesi’nin başta Erzurum olmak üzere bölgede sağlıkda önemli bir boşluğu doldurduğunu belirterek, “Doğu insanı sağlıkta “A” Kalite hizmet almanın ne demek olduğunu Şifa Hastanesi sayesinde öğrenmiştir.” dedi.

Vali Öztürk hastane ziyaretine Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mürteza Güler ve Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Kaymakamı Yüksel Çelik’le birlikte geldi. Hastanede incelemelerde bulunan Vali Öztürk, Başhekimliğe geçerek hastane başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga’dan hastane hizmetleri hakkında bilgi aldı. Vali Öztürk, Erzurum’un sağlıkta ciddi yatırımlar aldığını belirterek devam eden yatırımların tamamlanması ile Erzurum’un sağlık turizmi açısından ciddi bir konuma kavuşacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Hastane Başhekimi Sabahattin Dalga ise, Şifa Hastanesi’ne ilgi ve alakanın her geçen gün daha da arttığını belirterek, özellikle çevre iller ve komşu ülkelerden gelen hasta sayısının artarak devam ettiğini kaydetti. Dalga "Şifa Hastanesi’nin bölgede referans hastane olarak tanındığını buda bizlere büyük bir sorumluluk yüklemektedir" şeklinde konuştu.

Vali Öztürk son olarak basında yer alan haberlerden oluşan Şifa Basın odasını da gezerek, haber ve fotoğrafları inceledi. Vali Öztürk,” Bilgilerin canlı tutulması ve unutulmaması için güzel bir çalışma olmuş, insanların burayı zevkle gezip hastane bilgilerini okuması tanıtım adına da katkı sağlar “ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: