Vali Öztürk, Tortum'da Açılış Törenlerine Katıldı

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Tortum İlçesinde bir dizi açılış ve incelemelerde bulundu.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Tortum İlçesinde bir dizi açılış ve incelemelerde bulundu.

Tortum da ilk olarak, Okul Öncesi Şenlikleri Kutlama Programına katılan Vali Öztürk, burada anaokulu öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterilerini izledi. Öztürk; programın ardından, Tortum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında 3 Lise ve 8 İlköğretim okulu olmak üzere, Tortum'a kazandırılan toplam 11 kütüphaneden biri olan, Atatürk İlköğretim Okulu kütüphanesinin açılışını yaptı.

Reklam
Reklam

Burada ki açılışlardan sonra da Tortum Müftülüğü Merkez Kuran Kursunda, yine SODES programıyla desteklenip, finanse edilen; konferans salonu, yemekhane, bilgisayar ve spor salonlarının açılışlarını yapan Vali Öztürk, Kuran Kursu yemekhanesinde verilen yemeğin ardından, Tortumdan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz