Vali Öztürk’e ‘hoşgeldin’ Ziyareti

3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ve Antalya Ticaret ve Sanayi...

3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’e ‘hoşgeldin’ ziyaretinde bulundu.

Valiler kararnamesiyle Erzurum’dan Antalya’ya atanan Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret eden Garnizon Komutanı Kemal Korkmaz Vali Öztürk’e görevinde başarılar diledi.

Daha sonra ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ve ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ağırlayan Vali Öztürk ziyaretten duyduğu memnunluğu ifade etti. ATSO’nun güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Öztürk, “Şehrin gerçek sahiplerindensiniz. Diğer dinamikler gelip geçici ama siz burada kalıcısınız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

ATSO yöneticilerini Vali Öztürk’e tanıtan ATSO Başkanı Budak ise işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirt. Budak daha sonra Vali Öztürk’e yürüttükleri 2023 vizyon çalışmalarına ilişkin sonuç kitabını ve Antalya’ya özgü Döşemealtı Halısı takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: