Vali Öztürk'ten İl Jandarma Komutanı Yurdagül'e Ziyaret

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, geçen ay İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül'ü makamında ziyaret etti.  

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, geçen ay İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül'ü makamında ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yurdagül tarafından karşılanan Öztürk, tören mangasını selamladıktan sonra şeref defterini imzaladı. Ardından Kıdemli Albay Yurdagül ile fotoğraf çektiren Vali Öztürk, daha sonra komutan ile makama geçerek, kendisiyle bir süre sohbet etti. Yurdagül'e yeni görevinde başarı dileyen Öztürk, ayrıca kentte özveriyle görev yapan jandarma personelini kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: