Vali Öztürk’ten Şampiyon Okçu Hancı’ya Tebrik Mesajı

Erzurum valisi Sebahattin Öztürk. 2012 Londra Paralimpik oyunlarında dereceye giren sporcular için tebrik mesajı yayınladı.29...

Erzurum valisi Sebahattin Öztürk. 2012 Londra Paralimpik oyunlarında dereceye giren sporcular için tebrik mesajı yayınladı.

29 Ağustos - 09 Eylül 2012 tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan paralimpik oyunlarına Erzurum’dan katılan Doğan Hancı’nın okçuluk branşında Markalı Yay Kategorisinde üçüncü olarak ülkemize ve ilimize madalya kazandırdığını dile getiren Vali Öztürk mesajında şunları kaydetti, “Hancı, bu başarısı ile ilimize Cumhuriyet tarihinin ilk olimpiyat madalyasını da kazandırarak tarihe geçmiştir. Oyunlara katılan diğer okçumuz Zafer Korkmaz ise Klasik Yayda beşinci olmuştur. İki sporcumuzu da başarılarından dolayı tebrik ediyor, yürekten kutluyorum. Paralimpik Oyunlarında üçüncü olan okçumuz Doğan Hancı ile Zafer Korkmaz’ın yanı sıra ülkemiz adına iki hemşehrimiz de Görme Engelliler Goalball’da yer almıştır. Görme Engelli sporcularımızdan Hüseyin Alkan ve Tuncay Karakaya, Görme Engelliler Goalball Milli Takımı ile oyunlarda takım halinde üçüncülük sevinci yaşamıştır. Takımın başarısına katkıda bulunan iki goalballcımızı kutluyorum. Kazanılan madalyalar ülkemize hayırlı olsun.

Reklam
Reklam

Bu büyük başarının kazanılmasında emeği geçen yöneticileri ve antrenörleri de ayrıca tebrik ediyorum. Okçularımızın bu seviyeye gelmesinde büyük emeği olan okçuluk antrenörümüz Hikmet Dumanoğlu ile Goalball Milli Takımında yer alan Hüseyin Alkan ile Tuncay Karakaya’nın bugünlere gelmesinde katkısı olan İsrafil Bayrakçı ve Antrenör Latif Bayrakçı’yı da kutluyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: