Vali Recep Kızılcık, Kıbrıslı işadamlarını kabul etti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Yankı ve yönetim...

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Yankı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Yavru vatan Kıbrıs’ta Trabzonlu birçok insan olduğunu belirten Kızılcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızılcık, "Kıbrıs’ta birçok işadamımız var. Geçenlerde Çaykaralı bir milletvekilimizde buraya Maliye Bakanı ile birlikte geldi. Umarım bu yakınlık ilişkilerin artmasına vesile olur ve yavru vatanın ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlar. İnşallah buradaki işadamlarımız orada daha fazla yatırım yaparlar. Bu yatırımlarla da sizin daha güçlü olmanıza katkı sağlamış oluruz. Trabzon’umuza hoş geldiniz.” dedi.
Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Yankı ise Türkiye’nin birçok yerini sık sık gezdiklerini belirterek, "Her geçen gün ülkemiz daha da gelişmektedir. Bence Atatürk’ün dediği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış bulunuyoruz. Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Kuvvetli olursak kendimizi dünyaya kabul ettirebiliriz. İnşallah gelecek bizim olacak." diye konuştu.
Vali Kızılcık, ziyaretleri anısına Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Yankı’ya plaket verirken, Başkan Yankı ise Vali Kızılcık’a ipek kozadan el işlemesi olan bir hediye taktim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz