Vali Sabri Başköy, hicaz usulü verilen iftar yemeğine katıldı

İlim Yayma Cemiyeti ile Ensar Vakfı Çorum İmam Hatip Lisesi bahçesinde açık havada Hicaz usulü iftar yemeği verdi

İlim Yayma Cemiyeti ile Ensar Vakfı Çorum İmam Hatip Lisesi bahçesinde açık havada Hicaz usulü iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Vali Sabri Başköy, Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. R.Metin Alkan, İl Emniyet Müdürü H.İbrahim Doğan, diğer protokol üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinde, İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Mehmet Karadağ, Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı H.İbrahim Aşgın, Belediye eski Başkanı Arif Ersoy ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım birer konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

İftar yemeğinin akabinde yapmış olduğu konuşmada; Salı akşamı Çorum Nefes Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği'nin oruç açma programına katıldığını ifade eden Vali Başköy; "Bugün de Hicaz usulü iftar sofrasındayız. İlimizin bu güzel kültür ve değerlerini, dernek ve vakıflar aracılığıyla yaşatılarak, ilimizin birlik ve beraberliğe katkı yapması açısından son derece memnuniyet vericidir." dedi.

İlim Yayma Cemiyeti ve Ensaf Vakfı'nın köklü hayır kuruluşları olduğunu, bu kuruluşlar aracılığıyla bir çok insan yetiştiğini belirten Vali Sabri Başköy, bizleri hemşerilerimiz ile Hicaz usulü iftar sofrası aracılığıyla bir araya getiren İlim Yayma Cemiyeti ve Ensaf Vakfı ile katkı veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

İftarın ve konuşmaların ardından sıcak bir çayların eşliğinde Vali Sabri Başköy ve beraberindeki protokol üyeleri vatandaşlarla sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz