Vali Sabri Başköy İl Özel İdaresi Birim Müdürleriyle toplantı yaptı

Vali Sabri Başköy İl Özel İdaresi Birim Müdürleriyle Bir Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Vali Sabri Başköy, İl Özel İdaresi Birim Müdürleriyle bir değerlendirme toplantısı yaparak, 2013 Yılı Yatırım Programında yer alan projelerin gerçekleştirilmesiyle ilgili olarak detaylı bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda Vali Sabri Başköy’ün başkanlığında düzenlenen ve üç saat süren toplantıya, Genel Sekter Ömer Arslan, Genel Sekreter Yardımcıları Ünal Demiray ve Bülent Kankurdan ile Birim Müdürlerinin tamamı katıldı.

Toplantıda 2013 yılının ilk altı ayında İl Özel İdaresi bünyesinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Vali Sabri Başköy; çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ve bir aksamanın bulunmadığını ifade ederek, 2013 Yılı Yatırım Programının tamamlanması için çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz