Vali Sabri Başköy öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı

Vali Sabri Başköy Çorum Anadolu Lisesi’nde öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı

Vali Sabri Başköy, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Fatih Projesi Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısına katıldıktan sonra pilot okullar arasında yer alan Çorum Anadolu Lisesi’nde öğrencilere tablet bilgisayar dağıttı. Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, İl Emniyet Müdürü H. İbrahim Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'in yaptığı FATİH projesi bilgilendirme toplantısında, FATİH projesi İl koordinatörü Zahir Tümer Fatih Projesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Lisesi FATİH projesi bilgilendirme toplantısında konuşan Vali Başköy, “FATİH projesi ile kapsamında bu yenilikler öğrencilerimizin eğitim alanındaki öğreniminizi daha da kolaylaştıracak. Ülkemizin geleceği ve dünyaya örnek olma noktasında son derece önemli olmakla beraber dünyanın gelişmiş ülkelerinde yaşıtlarınızla rekabet etme hatta öne geçme şansı bulacaksınız

Bilgi çağında bulunuyoruz. Teknolojiyi öğrencilerle buluşturmak son derece önemlidir. Dolayısıyla FATİH projesi öğrencilerimizde ve toplumumuzda teknoloji duyarlılığının ispatı olmuştur. Bu teknoloji sayesinde yetişen öğrencilerimiz teknolojik ürünlerin üretilmesine, dolayısıyla ülkemizin teknolojik ürün ihracatı, istihdam ve gelişmesine katkı yapacaktır.

Bugün yaklaşık 3 okulumuzda 763 öğrencimize tabletlerini dağıttık. Onların bu imkanlardan en iyi şekilde yararlanmalarını ve derslerine olumlu katkı yapmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Anadolu Lisesi öğrencilerine Tablet Bilgisayarları, Vali Sabri Başköy ve diğer protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: