Vali Şahabettin Harput’tan Şehit Derneklerine Destek Ziyareti

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Harp...

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Harp Malülü Şehit Aileleri Derneklerini ziyaret etti.

Vali Şahabettin Harput’a Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da eşlik etti. Vali Harput, ülkenin bölünmez bütünlüğü, devletin bekası, milletin birlik ve beraberliği adına en kıymetli varlıklarını olan canlarını seve seve feda eden şehit ve yaralanan gazilerin çok kıymetli olduğunu belirtti.

Bu değerleri yaşatmak ve sahip çıkmak gerektiğine dikkat çeken Harput, bu ülkeyi kazanan ve bekası için her şeyini feda eden bu insanlara geride kalanların vefa borcu olduğunu söyledi. Şehit yakını ve gazilerin huzur ve güven içinde sıkıntı çekmeden yaşamalarının herkesin ortak görevi olduğunun altını çizen Harput, "Devletimiz onlarla alakalı yasal manada yapılması gerekenleri sürekli yapmanın gayretinde. Devletimizin aldığı kararları, çıkardığı yasaları hayata geçirmek, tatbik etmek, uygulamak ve devlet millet kaynaşmasında da önemli bir sigorta müessesi olan bu değerli insanları ve camiayı mutlu etmek bizim görevimizdir." dedi.

Reklam
Reklam

"ULAŞIMLA İLGİLİ PROBLEMLERİMİZ VARDI"

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Beyazıt Tuna ise hatırlanmanın çok güzel bir şey olduğunu belirterek, "Özellikle bu bir ildeki en üst düzey makamlar tarafından sorunların giderilmesi adına ise onun değeri daha başka. Ulaşımla ilgili problemlerimiz vardı, birkaç sıkıntımız daha oldu bunu dile getirdiğimizde hüsnükabul gördük ve sorunlarımız giderildi." şeklinde konuştu.

Bu konuyla ilgili Valilikte şehit aileleri adına bir müdürlük açıldığını bildiren Tuna, hukuk içinde bütün sıkıntılarını bu müdürlük vasıtası ile çözdüklerini sözlerine ekledi. Türkiye Harp Malülü Şehit Aileleri Dul ve Yetimleri Derneği Başkan Selami Soylu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: