Vali Şahin Emitt'te Malatya Standını Ziyaret Etti

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı (EMİTT) Malatya Valisi Vasip...

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı (EMİTT) Malatya Valisi Vasip Şahin de ziyaret etti.

27 Ocak Pazar gününe kadar sürecek EMİTT fuarında Malatya tarihi, turistik, doğal ve kültürel değerleri ile tanıtılacak. Açılış günü Malatya standı ilgi görürken, birçok ziyaretçi tanıtıcı yayın ve bilgi aldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan broşürler, kent rehberi ve kent planı ile Belediyenin hazırladığı çeşitli tanıtıcı yayın ziyaretçilere sunuluyor.

Reklam
Reklam

Vali Vasip Şahin'in de ziyaret ettiği Malatya standında İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay ile Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı da diğer görevlilerle birlikte ziyaretçilerle ilgileniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: