Vali Şahin Yerel Yatırımları Anlattı

Giresun İl Genel Meclisi'nin haziran ayı toplantısına katılan Vali Dursun Ali Şahin, yerel seçimler öncesi...

Giresun İl Genel Meclisi'nin haziran ayı toplantısına katılan Vali Dursun Ali Şahin, yerel seçimler öncesi yapılacak önemli projeleri açıkladı.

İl Genel Meclisi toplantısında konuşan Vali Şahin “Yerel seçimler öncesi kültür merkezi, kaleye teleferik projesini bitirmeyi hedefliyoruz. En önemlisi ise aralık ayı gibi havaalanımızdan ilk uçuşumuzu gerçekleştirmek istiyoruz. Bu projelerimiz yerel seçimler öncesi bitirilecektir” dedi.

Yaz döneminde çalışma sezonu içerisinde bulunduklarını da kaydeden Vali Şahin “Bu sezon bizm en verimli çalışma dönemimizdir. Bu nedenle bütün meclis üyelerine de önemli görevler düşmektedir ki bütün verimliliğimizi değerlendirebilelim. Belki yol sorunu tamamen çözülür diyemem fakat içme suyu sorunu ortadan kalkacaktır. Ayrıca 250 kilometre yıl içerisinde asfalt yapılacaktır. Bunun 350 metresi ise yayla yollarımızda DOKAP projesi kapsamında gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Şahin, yaptığı konuşmanın ardından meclis üyelerinin sorularını ve önerilerini dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz