Vali Şahinden Deskkop’a Veda Ziyareti

Son kararname ile Malatya Valiliğine atanan Vali Vasip Şahin, Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni...

Son kararname ile Malatya Valiliğine atanan Vali Vasip Şahin, Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni (DESKKOP) ziyaret ederek veda etti.

Düzce Valisi Vasip Şahin veda ziyareti kapsamında Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Samimi bir havada gecen ziyarette DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı, "Valimizin 2 yıllık süre zarfında bizlere göstermiş olduğu samimi yakın ilgi ve alakadan kurumumuza esnafımızın sorunlarıyla alakalı yaptıkları yardımı hiçbir zaman unutulmayacak bir davranış idi. Bu yüzden gidişinizde ki buruk üzüntümüz, sizin içinse Düzce'den daha büyük bir vatan toprağının sorumluluğunu almanız ayrıca sevindirici bir durum olmuştur. Düzce esnafı adına size sonsuz teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dileriz" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Vasip Şahin’de kooperatifin Düzce esnafına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek “Görev sürem içinde istemeden de olsa vazife icabı bu kurumda görev yapan, çalışan ve Düzce'de esnaflık yapan arkadaşlarımızı üzdüğümüz kırdığımız olduysa onlardan özür diliyorum” diyerek kasıtla hiçbir şey yapılmadığını Düzce'yi ve Düzce esnafını çok sevdiğini kendi memleketinden daha iyi Düzce'yi tanıdığını bildiğini söyledi. Ziyaret ardından sohbet havasında devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: