Vali Savaş’a Şifalı Mesir Macunu İkramı

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve yönetimi Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ı...

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve yönetimi Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Ufuk Tanık’ın getirdiği şifalı mesir macununu yiyen Vali Savaş, tavsiye üzerine mesir macununu sıcak suda eriterek denedi. Mesir macununu Manisa’da göreve başlamadan önce de bildiğini ifade eden Vali Savaş, Manisa’nın marka değerlerinden olan mesir macununu tanıtmak için elbirliğiyle çalışacaklarını söyledi. Ziyarette dernek hakkında Vali Savaş’a bilgi veren Tanık “Derneğimiz mesir dışında Manisa’mızın tanıtım faaliyetleri içerisinde bulunuyor. Derneğimiz en eski, en köklü derneklerimizden olup Manisalılar tarafından 1953 yılında kurulmuştur. Manisa’yı tanıtma konusunda her türlü faaliyette sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerin de bizlere destek vereceğinize eminim” dedi.

Reklam
Reklam

Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan ve yönetimi de Vali Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Ali Gülfidan dernek çalışmaları ve hafızlık geleneği hakkında bilgi verdi. Vali Savaş’a ayrıca PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz, İzmir Tariş Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker ve Genel Müdürü Yurtcan Biryol ile Star Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Ahmet Kaplan nezaket ziyaretinde bulundular. Vali Savaş ziyaretler nedeniyle teşekkür ederek, Manisa ve Manisalılar için elbirliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: