Vali Şenol Engin İlkokulundan Kum Boyama Şenliği

Çorlu`da eğitim-öğretim veren kurumlar arasında yer alan Vali Şenol Engin İlkokulu tarafından Kum Boyama Şenliği...

Çorluda eğitim-öğretim veren kurumlar arasında yer alan Vali Şenol Engin İlkokulu tarafından Kum Boyama Şenliği düzenlendi. Orion AVMde düzenlenen şenliğe yüzlerce çocuk katıldı.

Orion AVM katkıları ile alışveriş merkezinin sinema salonunun bulunduğu alanda Kum Boyama Şenliği düzenlediklerini belirten Vali Şenol Engin İlkokulu Okul Müdürü Enver Yılmaz, etkinliğe Çorlu`da bulunan anaokulları ve ilkokullardan yaklaşık 400 öğrencinin katıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Halka açık alanda etkinlik düzenlemekteki tek amaçlarının Vali Şenol Engin İlkokulunu tanıtmak olduğunu kaydeden Okul Müdürü Enver Yılmaz: “Bu etkinlikle okulumuzu halka tanıtmak ve okulumuzun sosyal etkinliklere verdiği önemi göstermeyi amaçladık. Bunun yanı sıra Çorluda yaşayıp da okulumuzun ismini ve yerini bilmeyen vatandaşların olması beni çok üzdü. Okulumuzu tanıtmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Orion AVM yetkililerine, Özellikle reklam ve halkla ilişkiler yöneticilerine ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bunun yanı 2 gün boyunca sürdürdüğümüz etkinliğe katılım gösteren tüm öğrenciler ve velilerine de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: