Vali Şentürk, Ilçe Ziyaretleriyle Sorunları Belirliyor

Yozgat Valisi Necati Şentürk, vatandaşları dinlemek, sorunları yerinde görüp tespit etmek ve çözüm yolları bulmak...

Yozgat Valisi Necati Şentürk, vatandaşları dinlemek, sorunları yerinde görüp tespit etmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla ilçe gezileri düzenliyor.

Vali Şentürk, son olarak Aydıncık ilçesini ziyaret etti. İlçede yeni yapılan hükümet konağı önünde Kaymakam Hakan Kafkas ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Necati Şentürk, kaymakamlık toplantı salonunda ilçenin sorunları hakkında bir toplantı düzenledi.

Vali Necati Şentürk başkanlığında düzenlenen toplantıya Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas, İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Ali Ünlü, Aydıncık Belediye Başkanı Bahattin Özger, Aydıncık ilçesine bağlı belde belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı. Vali Necati Şentürk, toplantının ilk bölümünde Kaymakam Hakan Kafkas, ilgili kurum müdürleri ve belediye başkanlarından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Toplantının ikinci bölümünde ise eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık, Köy-Des çalışmaları gibi birçok konu masaya yatırıldı. İlgili bütün yetkililere söz hakkı veren Vali Necati Şentürk, yürütülen çalışmalar, sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş aldı.

Toplantı sonrasında, yapımı bir süre önce tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Aydıncık Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulunan Vali Necati Şentürk, konak içerisinde bulunan kurumların birimlerini de denetledi. Aydıncık gezisini ilçede yapımı devam etmekte olan 14 derslikli okul binasında yaptığı inceleme ile tamamlayan Vali Necati Şentürk, daha sonra Sorgun ilçesini bağlı Araplı ve Karakız beldelerini ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz