Vali Şentürk, Yerköy’de incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Necati Şentürk, üreten ve istihdama katkı sağlayan herkesin yanında olduğunu belirtti.Yozgat Valisi Necati...

Yozgat Valisi Necati Şentürk, üreten ve istihdama katkı sağlayan herkesin yanında olduğunu belirtti.

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde incelemelerde bulundu.
Yerköy ilçesine yaptığı ziyarette, ilk olarak Yerköy Kaymakamlığı'na giden Vali Şentürk, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale ve kurum müdürleri ile bir süre görüştü. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Necati Şentürk, ziyaretinin önemli bir bölümünün milli eğitim yatırımları konusunda gerçekleşeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Necati Şentürk, Yerköy Kaymakamlığı ziyareti ardından, Karaman Çelik Makas Ltd. Şti’ne ait zirai aletler üretim fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Römork makasları üretimi yapan ve bünyesinde 30 kişinin istihdam edildiği fabrika hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Sayan’dan bilgi alan Vali Şentürk, üreten ve istihdama katkı sağlayan herkesin yanında olduğunu belirterek, fabrika yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ayrıca, kesinleşen 2012 yılı Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim yatırımları kapsamında, Yerköy ilçesine yapılacak olan 24 derslikli Anadolu Lisesi ve 16 derslikli Ticaret Meslek Lisesi ile muhtelif bölgelerde yapılacak olan üç adet ilköğretim okulunun arazilerinde incelemelerde bulunan Vali Şentürk, "2012 yılında yapılacak olan okul binaları ile Yerköy ilçesi büyük ölçüde rahatlayacak. Ama 2013 yılında yapılacak olan okullar ile birlikte bu ilçemizde derslik konusunda bir sorunumuz kalmayacak." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz