Vali Serbest Bölge Ve Metem’de İncilemelerde Bulundu

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Serbest Bölge ve açılışı yapılacak olan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde...

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Serbest Bölge ve açılışı yapılacak olan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Serbest Bölge ziyaretinde, Serbest Bölge Müdürü Necdet İnal ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Şerif Yılmaz büroları gezerek sunulan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

İhracata yönelik yatırım ve üretimi teşvik etmek, doğrudan yabancı yatırımları ve teknoloji girişini hızlandırmak, işletmeleri ihracata yönlendirmek ve uluslararası ticareti geliştirmek amacıyla hizmet veren serbest bölgenin çalışmaları hakkında Vali Şerif Yılmaz’a Serbest Bölge Müdürü Necdet İnal tarafından bilgiler sunuldu.

Reklam
Reklam

Vali Şerif Yılmaz Organize Sanayi Bölgesinde açılışı yapılacak olan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde (METEM) incelemelerde bulundu.

Kalifiye eleman konusundaki eksikliğin giderilmesi için, 30 derslikli, 900 öğrenci kapasiteli, 6 ayrı meslek atölyesi bulunan METEM’e gelişinde Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü tarafından karşılanan Vali Şerif Yılmaz sanayicilerin, mesleki bilgi ile donanmış teknik eleman ihtiyaçlarının karşılanması için eğitim verecek olan METEM’de incelemelerde bulunup, bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz