Vali Şerif Yılmaz:

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, TOKİ bölgesinde gerçekleştirilen bir törende yaptığı konuşmasında, “Kayserili hemşerilerimizin yatırım yaparak...

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, TOKİ bölgesinde gerçekleştirilen bir törende yaptığı konuşmasında, “Kayserili hemşerilerimizin yatırım yaparak istihdam sağlamalarını temenni ediyorum” dedi.

TOKİ bölgesindeki marketin açılışına Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılıştan önce çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Şerif Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, “İlimiz devamlı gelişmektedir. Bu bölgemiz de yeni gelişen bir yerimiz. Ülkemiz, uluslar arası camiada her gün biraz daha öne çıkıyor. Ekonominin canlı olması Ülkemizin gelişmesi açısından önemlidir. Kayserili hemşerilerimizin, ilimize yatırım yaparak insanımıza iş imkanı sağlamalarını temenni ediyor, açılışını yaptığımız marketin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise yaptığı konuşmada, “Bizim artık sınırları aşarak dünya düzeyinde ticaret yapmamız gerekiyor. Bunu da başaran işadamlarımız var. Marketin hayırlı olmasını diliyorum”diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: