Vali Tapsız Elbeyli'de İncelemelerde Bulundu

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Elbeyli ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.Vali Süleyman Tapsız’ın Elbeyli'deki incelemelerine, Vali...

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Elbeyli ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Süleyman Tapsız’ın Elbeyli'deki incelemelerine, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karatepe, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Murat Çolak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar ve daire müdürleri de katıldı.

Vali Tapsız ve beraberindekileri, kaymakamlık girişinde Kaymakam Meral Uçar, İlçe Belediye Başkanı İsmail Kördeve ve ilçe kurum müdürleri karşıladı. Kaymakamlık makam odasında toplantı yapan Vali Tapsız, ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Tapsız ve beraberindekiler daha sonra Elbeyli Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan İsmail Kördeve'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sorunları dinledi.

Reklam
Reklam

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından “Onların da Yüzü Gülsün Projesi” kapsamında, ihtiyaç sahibi fakir aileler için yaptırılan 50 adet sosyal konut alanında da incelemelerde bulunan Tapsız, çarşı esnafını da ziyaret ederek sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Elbeyli halkı Tapsız ve beraberindekileri görünce şaşkınlıklarını belirterek, "İlk kez bir valinin kent merkezinde esnafı ziyareti bizleri şaşırttı. Sayın Valimiz bizlerin yanına gelerek çayımızı içtiler. Bir sıkıntımız olup olmadığını sordular. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: