Vali Tapsız’a Ziyaret

KİLİS (AA) - Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şehmus Akçakaya, Vali Süleyman Tapsız’ı ziyaret eti.

KİLİS - Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şehmus Akçakaya, Vali Süleyman Tapsız’ı ziyaret eti. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Tapsız, makamında gerçekleşen ziyarette, Başsavcı Çiçekli ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Akçakaya ile görüştü. Vali Tapsız, ziyareti memnuniyetle karşıladığını belirtti, aşsavcı Çiçekli ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Akçakaya'ya teşekkür etti. Kilis'te asayiş olaylarının minimum seviyede olması ve hiçbir asayiş olayında artış olmamasının Kilisli vatandaşların Kilis’e sahip çıkmasından kaynaklandığını belirten Tapsız, "Gönül ister ki hiçbir asayiş olayı olmasın. Ben Kilis’in bu denli huzurlu ve sakin bir kent olmasından dolayı başta Kilisli vatandaşlarımıza, emniyet, adalet ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: