Vali Taşkesen Minibüste Kitap Okudu

 Tokat'ta yürütülen "Okullu Okulsuz Okuyoruz Projesi" kapsamında Vali Mustafa Taşkesen ve beraberindekiler, yolcu minibüsünde kitap okudu.

Tokat'ta yürütülen "Okullu Okulsuz Okuyoruz Projesi" kapsamında Vali Mustafa Taşkesen ve beraberindekiler, yolcu minibüsünde kitap okudu. Vali Taşkesen ile bir grup öğretmen ve öğrenciler, 600 Evler Mahallesi Anadolu Lisesi önündeki minibüs durağında ellerindeki kitaplarla toplandı. Daha sonra minibüse binen Taşkesen ve beraberindekiler, araçta kitap okudu. Minibüste yanına oturan vatandaşlara kitap hediye eden Taşkesen, yolculara proje hakkında bilgi verdi. Yolcularla da bir süre kitap okuyan Taşkesen, 8 aylık Zülal'e armağan ettiği kitabı imzalayarak, anne Hatice Coşkun'a takdim etti. Taşkesen, minibüste basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her yerde kitap okunabileceğini göstermek için minibüste kitap okuduklarını söyledi. "Boş zamanlarınızda ne yaparsınız?" sorusuna hemen hemen herkesin "kitap okurum" cevabı verdiğini dile getiren Taşkesen, "O boş zamanımız hiç gelmez" dedi. Kitap okumanın boş zaman işi olmadığını vurgulayan Taşkesen, "Otobüste, trende, yabancılar gibi plajda, metroda dolayısıyla her yerde kitap okumak gerekiyor. Kitap okumanın boş zaman işi değil, yaşam şekli olduğunu göstermek için bugün bu etkinliği gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. Okuma etkinliğine, Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: