Vali Taşyapan: Kapım Ve Gönlüm Herkese Açık

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden Bingöl Valiliği'ne atanan İbrahim Taşyapan, yeni görevine başladı. Taşyapan, ''Kapalı...

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden Bingöl Valiliği'ne atanan İbrahim Taşyapan, yeni görevine başladı. Taşyapan, ''Kapalı kapılar ardında oturup kalmadan, kapısı ve gönlü her zaman açık, her zaman kolay ulaşılabilir bir vali olmanın gayreti içerisinde olacağıma söz veriyorum.'' dedi.

Bingöl Valiliği'ne atanan İbrahim Taşyapan'ı karşılamak için valilik önünde karşılama töreni yapıldı. Törene katılanlarla tek tek tokalaşan Taşyapan, daha sonra makamına geçti. Taşyapan, ''Bundan sonra biz, bu görevi beraberce yürüteceğiz. Gece gündüz demeden, var gücümüzle çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bingöl'de bir işsize iş veren ve buraya bir güzellik katan herkese koşarak gideceğini ve her işlerini de kolaylaştırmak için var gücü ile gayret göstereceğini ifade eden Taşyapan, ''Bunu yaparken insan haklarına saygılı, insanı temel alan, istişareye dayalı, toplumun bütün kesimlerinin görüşlerine değer veren bir anlayışımız olacak. İlimizi, ekonomik, sosyal kültürel ve temel alt yapı hizmetleri açısından kalkındıracak yeni projeler üreteceğiz. Devam eden projeleri takip edeceğiz, var olanları daha da iyileştirerek ilimizi kalkındırmanın yollarını arayacağız, bunun için zihnimizi yoracağız. Bu çalışmaları kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımızla, özel sektörümüzle ve bütün Bingöllü vatandaşlarımızın el birliğiyle birlik ve beraberlik içinde yapmanın gayreti içinde olacağız. Kapalı kapılar ardında oturup kalmadan, kapısı ve gönlü her zaman açık, her zaman kolay ulaşılabilir bir vali olmanın gayreti içerisinde olacağıma söz veriyorum.'' şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: