Vali Tekinarslan Hayvan Pazarında Sorunları Dinledi

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, hayvan pazarını ziyaret ederek saman sıkıntısı yaşayan çiftçilere İran’dan saman...

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, hayvan pazarını ziyaret ederek saman sıkıntısı yaşayan çiftçilere İran’dan saman geleceği müjdesini verdi.

Sabah saatlerinde hayvan pazarına gelen Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, saman ve hayvan alım satımı yapan çiftçilerin sorunlarını dinledi. Bir süre hayvan pazarını dolaşan ve çiftçilerle sohbet eden Vali Tekinarslan, daha sonra kahvehaneye geçerek vatandaşlarla çay içti. Etrafını saran çiftçilerin sorunlarını dinleyen Vali Tekinarslan, onlardan hayvan alım satımı ve saman fiyatlarından kaynaklanan sorunlar konusunda bilgi aldı. Devlet olarak her konuda vatandaşın yanında olduklarını kaydeden Vali Tekinarslan, saman konusunda yaşanan sıkıntıdan dolayı geçen hafta içinde Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir ile de görüştüklerini kaydederek, yapılan görüşmeler neticesinde önümüzdeki günlerde İran’dan saman geleceğini söyledi. Gerek siyasilerle gerekse sivil toplum kuruluşları ile yaşanan sorunlar konusunda işbirliği içinde çalıştıklarını kaydeden Vali Tekinarslan, kendisini gördüklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren çiftçilere “Biz sizin için buradayız. Elbette iyi gününüzde, kötü gününüzde yanınızda olacağız. Bütün sorunları elbirliğiyle çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Vali Tekinarslan, ardından buradan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: