Vali Tekinarslan: Sorunlar Kurumların Uyum Içinde Çalışması Ile Çözülür

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, il merkezi ve ilçelerdeki bütün kurumların uyum içerisinde çalışması halinde...

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, il merkezi ve ilçelerdeki bütün kurumların uyum içerisinde çalışması halinde mevcut sorunların mümkün olan en kısa sürede çözülebileceğini söyledi.

Ağrı’da 2012 yılının son dönem İl Koordinasyon Toplantısı Vali Dr. Mehmet Tekinarslan’ın başkanlığında yapıldı. İl Genel Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, il ve ilçe belediye başkanları, kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Bölge ve il müdürlerinin çalışmalar hakkında brifing verdiği toplantıda kurumların koordinasyonunda sorun teşkil eden konular masaya yatırıldı. Toplantı öncesinde konuşma yapan Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, il ve ilçelerde bulunan bütün kurumların uyum içerisinde çalışması ve mevcut sorunların mümkün olan en kısa sürede çözülmesi gerektiğini söyledi. Özellikle kış öncesinde her kurumun bütün hazırlıklarını yapması gerektiğini vurgulayan Vali Tekinarslan, “Zamanımız varken şimdiden ne yapmamız gerektiğini, nelere ihtiyaç duyacağımızı şimdiden tespit etmeli ve temin etmeliyiz. Ayrıca önümüzdeki kış mevsiminde yaza iyi bir hazırlık yapılmalı ki; çalışma sezonunda verimli bir sonuç ortaya çıksın. Bu bizim için bir fırsattır.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: