Vali Tekinarslan’ın Çocuk Sevgisi

Ağrı’ya yeni atanan Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, gittiği gezi, iade ziyaretleri ve incelemelerde çocuklarla yakından...

Ağrı’ya yeni atanan Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, gittiği gezi, iade ziyaretleri ve incelemelerde çocuklarla yakından ilgileniyor.

Çocuklarla her gittiği yerde sohbet edip isteklerini dinleyen ve gelecekle ilgili hayallerini soran Vali Tekinarslan, makam arabasında sürekli olarak şeker ve çikolata taşıyor. Yazıcı Baraj’ında incelemelerde bulunan Vali Tekinarslan, yol kenarında piknik yapan ailelerin yanına giderek, çocuklarla spor, eğitim ve güncel konular üzerinde sohbet etti. çocuklara şeker ve çikolata veren Vali Tekinarslan çocukların isteklerini not etti. Melih Aslan isimli ilköğretim öğrencisinin üzerinde Galatasaray formasını gören Vali Tekinarslan, kendisine isminin yazıldığı bir forma sözü verdi. Çocukları çok sevdiğini belirten Vali Tekinarslan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklere şefkat göstermek hepimizin görevidir” dedi. Vali Tekinarslan’ın yakından ilgilendiği çocuklar ise, gördükleri şefkat ve ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz