Vali Tepe, Mevlid Kandili'nin Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diledi

Kars Valisi Eyüp Tepe, Mevlid Kandili'nin birlik ve beraberliğe, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör,...

Kars Valisi Eyüp Tepe, Mevlid Kandili'nin birlik ve beraberliğe, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini hoşgörü, barış ve kardeşliğin almasına vesile olmasını temenni ettiğini bildirdi.

Eyüp Tepe Mevlid Kandili dolayısı ile yayımladığı mesajında, Cenab-ı Allah’ın alemlere rahmet ve son elçi olarak gönderdiği yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in (sav) doğum günü olan bu kutlu zaman diliminde bulunmanın huzuru içerisinde olduğunu belirtti.
Vali Tepe, "Sevgili Peygamberimiz (sav), Yüce Allah’ın insanlara bahşettiği en büyük lütuflarından birisidir. O'nun üstün ahlakı, örnek hayat çizgisi, söz ve davranışlarının temsil ettiği üstün değerlerin tümü, bütün insanlık için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir. Peygamber Efendimiz (sav), hak, hukuk, adalet, medeniyet, hürriyet ve insan hakları gibi evrensel kavramları halk arasına yerleştirmiş, insanlık için bir fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olmuştur. Sevgili Peygamberimiz'in (sav) doğum günü vesilesiyle, başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecenin; aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini hoşgörü, barış ve kardeşliğin almasına vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz