Vali Topaca Kocaeli Esnafını Yalnız Bırakmıyor

Göreve geldiği ilk günden bu yana Kocaeli halkı ile yakın ilişkiler kuran Kocaeli Valisi Ercan...

Göreve geldiği ilk günden bu yana Kocaeli halkı ile yakın ilişkiler kuran Kocaeli Valisi Ercan Topaca fırsat buldukça esnafla da bir araya geliyor.

Vali Ercan Topaca yoğun programından arta kalan zamanlarında vatandaşlarla ilgileniyor. Kocaeli'de 2010 yılından bu yana kurduğu ilişkilerle her kesimin takdirini toplayan Vali Topaca, programlarının arasında esnaf ziyaretleri de ihmal etmiyor. Vali Topaca son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'la beraber Karabaş Mahallesi Mimar Sinan Sokak üzerinde bulunan Kolaylı İnşaat'ı ziyaret etti. Sokak üzerinden geçerken esnafın çay teklifini geri çevirmeyen Vali Topaca ve Milletvekili Işık, taburede oturarak çay içti. Oldukça keyifli geçen sohbette esnaflar Hüseyin Kolaylı, Ercan Doğru, Aydın Kapoğlu, Kemal Altaş, ve Cengiz Çakar hazır bulundu. Çay ikramının ardından esnafa teşekkür eden Vali Ercan Topaca ve Fikri Işık bir programa yetişmek üzere Kolaylı İnşaat'tan yanından ayrıldı. Esnaflar da kendilerini kırmayan Vali Topaca ve Milletvekili Işık'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: