Vali Toprak, "Spor Bağlar'ı Projesi" Ödül Törenine Katıldı

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Bağlar Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Spor Bağlar'ı Projesi" kapsamında düzenlenen ödül törenine katıldı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Bağlar Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Spor Bağlar'ı Projesi" kapsamında düzenlenen ödül törenine katıldı.

Bir düğün salonunda yapılan ödül töreninde konuşan Vali Toprak, Kalkınma Bakanlığı'nın 2012 - 2013 yılında uygulanacak 77 SODES projesinde kullanılmak üzere 11 milyon 98 bin lira kaynak aktarıldığını söyledi.

Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edilen projelerle ilgili bilgi veren Toprak, şöyle konuştu:

"2012 Şubat ayında SODES uygulaması için tüm ilgililer aracılığıyla talepleri aldık. Proje koordinasyon merkezimize internet üzerinden başvurular gerçekleştirildi. Başvuruların ön değerlendirmesini yaptık, evrakları tanzim ettik ve Kalkınma Bakanlığımıza gönderdik. Onlar da değerlendirmelerini yaptılar ve projelerimizi onayladılar. Bize 2012-2013 yıllarında uygulanmak üzere 11 milyon 98 bin lira kaynak aktarılmasını uygun gördüler. Bu projelerden 77'si kabul edildi. Bunların 55'i sosyal içerme, 17'si kültür, sanat ve spor, 5'i de istihdam projesinden oluşmaktadır. Bu projelerin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarıyla uygulanacağına eminim. Bağlar Kaymakamlığı başta olmak üzere proje yürütücülerimize, koordinatörlerimize, öğretmenlerimize, antrenörlerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban ise Diyarbakır'ın adını duyuracak güzel ve iyi sporcu olarak Türkiye'de ses getirecek gençleri yetiştirmenin ve başarının sağlanmasında destek oldukları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Konuşmalardan ardından projesi kapsamında eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan Wushu gösterisi izlendikten sonra, spor dallarında eğitim alan öğrencilere madalyaları verildi.

Muhabir: Aziz Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: