Vali Tuna: Eskişehir Türk Dünyasında Daha Iyi Tanıtılacak

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Danışma Kurulu üyeleriyle bir...

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Vali Tuna, bundan sonra yapılacak etkinliklerin Türk dünyasında Eskişehir’in en iyi şekilde tanıtılması gerektiğini söyledi.

Polisevi'nde yapılan toplantıda bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Danışma Kurulu üyeleri fikir alışverişinde bulundu. Ajans Genel Sekreteri Azmi Çelik, Danışma Kurulu üyelerini şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılması düşünülen çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşan Vali Tuna, bundan sonra yapılacak etkinliklerde Türk dünyasında, Eskişehir'in en iyi şekilde tanıtılması gerektiğini vurguladı. Vali Tuna, etkinliklerin hep birlikte yapılacağını, bunun için Eskişehirlilerin Kültür Başkentliğini sahiplenmesinin önemli olduğunu belirtti. Vali Tuna, şöyle dedi: "Herkesin önerilerine saygılıyız. Eskişehir'in kültürel miraslarını ön plana çıkararak turizm açısından geleceğe uygun kalıcı yatırım yapmalıyız. Türk dünyasında farkındalık yaratacak bir Eskişehir'i, çocuklarımıza hatıra olarak bırakabiliriz." Danışma Kurulu üyelerinin bu anlamda fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Vali Tuna, insanların olumlu ve pozitif düşünmesi için bundan sonra yapılacak çok şeyin olduğunu da kaydetti.

Toplantıya, Vali Tuna, Danışma Kurulu Başkanı Yusuf Balcı, Ajans Genel Sekreteri Azmi Çelik ve Danışma Kurulu üyeleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: