Vali Tuna, “hızlı Sohbetler” Programının Konuğu Oldu

TRT Avaz ekranlarında birbirinden ünlü konukların misafir edildiği “Hızlı Sohbetler” programının bu haftaki konuğu Eskişehir...

TRT Avaz ekranlarında birbirinden ünlü konukların misafir edildiği “Hızlı Sohbetler” programının bu haftaki konuğu Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna oldu.

Son yılların en önemli ve en hızlı ulaşım aracı olarak görülen Yüksek Hızlı Tren’in Ankara-Eskişehir seferi esnasında gerçekleştirilen çekimde; program sunucusu Yeliz Güler’le keyifli bir sohbet gerçekleştiren Vali Tuna, Eskişehir’in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği’ne vurgu yaparak, ”2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği ile ortak Türk kültürünü, dilini, tarihini, sanatını, gelenek ve göreneklerini sevgi ve hoşgörü ikliminde çocuklarımıza ve dünyaya anlatmak istiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yeliz Güler tarafından sunulan “Hızlı Sohbetler” programının, 21 Temmuz 2013 Pazar günü saat:12.45’de izleyiciyle buluşacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: