Vali Tuna'dan, Şehit Ailesine Ziyaret

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, 4 Haziran'da Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Kurmay Binbaşı

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, 4 Haziran'da Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un ailesini ziyaret etti.

Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Vali Tuna, eşi Pervin Tuna, vali yardımcıları Bahir Altunkaya, Alper Faruk Güngör ve Çan Kaymakamı Hasan Gözen ile şehit Binbaşı Kurt'un, Terzialan beldesinde oturan ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Tuna, devletin şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu belirterek, şehitlerin emanetinin, kendi emanetleri olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Vali Tuna'nın, aileye, şehidin Ankara'da bulunan mezarını birlikte ziyaret etme teklifi üzerine, şehit annesi Zehra Kurt, çok sevindi ve duygulandı.

Zehra Kurt'un, oğlunun isminin bir okula verilmesi talebi üzerine Tuna, konuyla ilgili Kaymakam Gözen'e talimat vedi.

Tuna, Terzialan Beldesi'nde Şehit Ercan Kurt için bir anıt yapılması talebine de olumlu baktı.

Muhabir : Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: