Vali Tuna'nın Ramazan Bayramı Mesajı

ÇANAKKALE (A.A) - Vali Güngör Azim Tuna, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

ÇANAKKALE (A.A) - Vali Güngör Azim Tuna, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, hasta ve yoksul vatandaşların durumunu bizzat yaşayarak gördükleri, devlet olarak yardım elini uzattıkları, sokak ve halk iftarlarıyla birlikte aynı sofrayı paylaştıkları Ramazan ayının son günlerini icra ettiklerini bildirdi.

İnsani duyguların en yoğun şekilde hissedildiği, dostluk, dayanışma, kardeşlik gibi insanı insan yapan değerlerle bir Ramazan Bayramı'nı daha milletçe sevinç içinde karşıladıklarını dile getiren Tuna, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu küskünlerin barıştığı müstesna günlerdir. Örfler, adetler, milli ve dini duygularla birlikte bayramlarda paylaşılır. Kişisel mutluluklar ortak mutluluğa dönüşür. Bu insani değerlerin Ramazan Bayramı'nda da devam ettirilmesi, gazi ve şehit yakınlarıyla, engelli, yaşlılar ve çocuklarla geçirilmesi sevgi ve hoşgörünün egemen kılınması hepimizin ortak dileğidir. Bu bayramda tüm Çanakkaleli vatandaşlarımızdan dost ve komşularını, sokak ve mahalle sakinlerini başta şehit yakınları olmak üzere gazilerimizi, engellilerimizi ve huzurevi ile hastanelerde kalanların unutulmamasını arzu ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, eşsiz fedakarlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça hiç unutmayacağımız aziz şehitlerimize de yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Tüm İslam aleminin, Türk milletinin ve Çanakkale halkının Ramazan Bayramı'nı kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle saygılar sunarım."

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz