Vali Turhan'a Veda Yemeği

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Balıkesir Valiliği'ne atanan Vali Ahmet Turhan'ın "Batman'da devletle vatandaşı buluşturma ve yatırımların ifası anlamında büyük katkıları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Balıkesir Valiliği'ne atanan Vali Ahmet Turhan'ın "Batman'da devletle vatandaşı buluşturma ve yatırımların ifası anlamında büyük katkıları olduğunu" söyledi.

Bakan Şimşek, eşi Esra Şimşek ile katıldığı Diva Düğün Salonu'ndaki iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayının son iftarında Batman'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Ramazan ayı boyunca güzel alışkanlıklar edinildiğini ifade eden Bakan Şimşek, şöyle konuştu:

"Komşularımızla, akrabalarımızla, fakirlerimizle çok güzel bir dayanışma ve diyalog kurduk. Her alanda bir tazelenme, bir yenilenme sürecinden geçtik. Bu alışkanlıklarımıza devam edelim. Çok değerli valimizin Batman'a güzel hizmetleri oldu. Kendisinden Allah razı olsun. Devletle vatandaşı buluşturma ve yatırımların ifası anlamında valimizin büyük katkıları oldu. Hepimiz kendisinden memnunuz. Batman'ın bir vekili olarak, milletvekili olarak bütün Batmanlı hemşehrilerim adına kendisine teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Vali Turhan da acısı tatlısıyla Batman'da 3 yıl geçirdiğini anlattı. "Her ne kadar bedenen ayrılıyorsam da gönlüm ve kulağım her zaman sizlerle olacaktır" diyen Vali Turhan, "Bilin ki sizlerin acısı bizi üzecek, mutluluğu bize mutluluk verecektir. Burada ne kadar güzel iş yapmışsak onun arkasında muhakkak Maliye Bakanımız vardır. İnşallah önümüzdeki günler bölgemiz açısından güzellikler getirecek. Bunun için biraz daha fedakarlık yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

Bakan Şimşek, Vali Turhan'a takdir belgesi sundu. Batman Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ekmen de Vali Turhan'a plaket verdi.

Vali Turhan, yemeğe katılanlarla fotoğraf çektirerek, vedalaştı.

İftara Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam, AK Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iş adamları katıldı.

Muhabir: Yılmaz Ekinci / İbrahim Yakut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: