Vali Turhan'ın Eşinden Yardım Derneği'ne Ziyaret

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın eşi Nuran Turhan, Kimse Yok Mu Derneği'ni ziyaret etti.Kimse Yok Mu...

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın eşi Nuran Turhan, Kimse Yok Mu Derneği'ni ziyaret etti.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir şubesini ziyaret eden Vali Ahmet Turhan'ın eşi Nuran Turhan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'un eşi Nurgül Uğur da eşlik etti. Heyete derneğin işleyişi hakkında bilgiler verildi. Kimse Yok Mu Derneği’ni tebrik eden Nuran Turhan, "Sadece ülke çapında değil uluslararası çapta çalışıyorsunuz. Bu dernekte yalnızca maddi değil, manevi yardımların da çok büyük olduğunu gördük. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.

Reklam
Reklam

Kimse Yok Mu Derneği Müdürü Yaşar Yeşil, ramazan paketlerinin 70 TL olduğunu söyleyerek, destek beklediklerini ifade etti. Daha fazla aileye ulaşmak istediklerini kaydeden Yeşil, "Bugün vermezsen yarın alamazsın, hayatta ne olacağı hiç belli olmaz" diye konuştu.

Sohbetin ardından Kimse Yok Mu Derneği binasında bulunan ve yardıma muhtaç kişilere verilmek üzere depolanan kıyafet bölümü gezildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: