Vali Yardımcısı Ahmet Aydın’dan Havalimanı Basınına Veda

Siirt Valiliği görevine atanan Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği’ni...

Siirt Valiliği görevine atanan Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği’ni ziyaret ederek gazetecilerle vedalaştı.

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın son valiler kararnamesiyle Siirt Valiliği’ne atandıktan sonra veda turlarına başladı. Görevi süresince gerek havalimanındaki kurumlarla, gerek medya ile çok başarılı iletişim kuran Aydın, veda turları çerçevesinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği’ni ziyaret etti. Vali Aydın, ziyareti sırasında havacılıkta uzmanlaşmış, gazetecilik mesleğinin etik değerlerine sahip çıkan havalimanı muhabirleriyle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Siirt’te daha önce vali yardımcılığı yaptığını hatırlatan Aydın, şöyle konuştu: “Burada gerek medya gerek diğer havacılık kurumlarıyla her zaman çok iyi bir diyalog içinde oldum. Çözüme yönelik getirilen bütün önerileri dikkate alarak yolcularımızın yararına olan bütün uygulamaları hayata geçirdik. Devletin bütün bürokratik uygulamalarının şeffaf olmasından yanayım. Atatürk Havalimanı’nda da bunu siz değerli basın mensuplarının da desteğiyle sağlamaya çalıştık. Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum. Şimdi Siirt Valiliği görevine getirildim. Orada da belediye başkanımızla, devletin diğer yönetim birimleriyle uyum içinde çalışarak vatandaşımızın huzur, güven ve mutluluğunu temin etmenin gayreti içinde olacağız. Hepiniz hakkınızı helal edin”

Reklam
Reklam

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği Başkanı Cemil Yıldız da, Atatürk Havalimanı’nda görev yapan gazeteciler olarak, Vali Aydın’la sürekli istişare halinde olduklarını belirterek, “Yolcuların rahatı için sağlanacak her türlü yeni uygulamadan önce bize danıştığınız, sıkıntıların çözümü noktasında ortak aklı kullandığınız için size yürekten teşekkür ediyor, Siirt Valiliği görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: