Vali Yardımcısı Aslaner'den, Basın Yayın Ve Enformasyon İl Müdürlüğü'ne Ziyaret

Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Aslaner, ziyarette yaptığı konuşmada, Basın Yayın ve Enformasyon Müdürlüğü'nün çalışmalarıyla Edirne'nin daha iyi tanıtılacağını söyledi. Müdürlüğün katkılarıyla yerel basının güçleneceğini belirten Aslaner, "Edirne yerel basının sorunları yerinde ve etkin olarak çözülecek. Ayrıca, Türkiye'nin en önemli illerinden Edirne'nin tanıtımının uluslararası basın yayın kuruluşlarına etkin olarak aktarılacak. Tanıtım işlemi, bölgesel değil uluslararası yapılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu da, Edirne'deki basın yayın kuruluşlarının güçlenmesi için gayret sarf edeceklerini söyledi. Yerel gazetelerin güçlenmesiyle Edirne'nin güçleneceğini kaydeden Dişlioğlu, "Bu konuda Edirne Valiliği'nden birçok destek gördük. Vali yardımcımızın nezaket ziyaretinden dolayı mutluluk duydum. Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü olarak çalışmalarımız artarak devam edecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Dişlioğlu, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan "Türkiye" adlı tanıtım kitapçığı ve CD setini Aslaner'e hediye etti.

Aslaner'e ziyareti sırasında Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliği Başkatibi Sinan Cem Baş da eşlik etti.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: